Agenda

Club OST – Introductie cargo-activiteiten Luchthaven Oostende

29/09/2023

Beste lid,

Wij nodigen u graag uit voor de 3de Club OST op vrijdag 29 september om 11:45u in het Cargo Warehouse Versluys Logistics.

Tijdens deze activiteit willen we de leden van de havengemeenschap laten kennismaken met de bestaande en toekomstige cargo activiteiten op onze luchthaven. De locatie is dan ook het splinternieuwe vrachtgebouw op Apron 1 (toegankelijk zonder security controle).

Het is de eerste nieuwe loods in de cargo village die Luchthaven Oostende-Brugge samen met Versluys Logistics ontwikkelde.

Programma:

11:45 u. Welkom
12:05 u. Voorwoord voorzitter OHG
12:10 u. Keynote spreker: Dhr. Marcel Buelens
12:25 u. Keynote spreker: Mevr. Francesca Braet
12:40 u. Hapje en drankje
13:00 u. Keynote spreker: Dhr. Yves Paelinck
Keynote sprekers:

Dhr. Marcel Buelens van Versluys Logistics. Versluys Logistics is een 100% dochteronderneming van Versluys Groep. Versluys Logistics biedt een antwoord op de snelgroeiende logistieke markt en zal zich in eerste instantie richten op de ontwikkeling van state-of-the-art warehouse faciliteiten op OST Airport. Dhr. Marcel Buelens geeft ons op 29/09 oa een rondleiding in het nieuwe warehouse.

Mevr. Francesca Braet van Flightwatch. Flightwatch is een in België gevestigde luchtvaartdienstverlener die gespecialiseerd is in het luchtvervoer van levende dieren en speciale vracht.

Dhr. Yves Paelinck van Aviapartner Oostende. Aviapartner is één van de toonaangevende onafhankelijke aanbieders van grondafhandelingsdiensten. In Oostende is het bedrijf actief in cargo en passagiers.

13:15 u. Rondgang voor de geïnteresseerden
13:40 u. Netwerken
13:55 u. slotwoord
14:00 u. Einde

Locatie: Cargo Warehouse Versluys Logistics, Rolbaanstraat 34, Oostende. Tip: toegang via Rolbaanstraat. Inrijden net na Jumbo Oostende. Op einde van de straat aan het T-kruispunt rechtsaf. De loods vindt u dan op uw linkerkant.

Inschrijven is noodzakelijk via Peepl. Uiterlijk tegen 27 september 2023. Prijs: leden € 65 per persoon / niet-leden € 95 per persoon. Een factuur wordt bezorgd na het event. Bij annulatie na 27 september en no shows blijft de kostprijs verschuldigd.

Met dank aan: