Nieuws

Educavia Take-Off in een notendop!

2018 was het lanceringsjaar van Educavia “Education for Aviation”. Als Oostendse Havengemeenschap willen wij u ook hiervan op de hoogte brengen. Dit is het bericht dat we kregen:

“Tijdens ons eerste werkjaar hebben we bij Educavia een solide basis gelegd: diverse communicatiekanalen, eigen events of aansluiten op bestaande initiatieven. In 2019 steken we nog een tand(wielt)je bij: Met acht concrete en ambitieuze projecten willen we de onderwijswereld en de MRO-sector nog dichter bij elkaar brengen. Wij zijn duidelijk klaar voor een jaar vol nieuwe projecten en uitdagingen. Jullie ook?

Het jaar 2019 is nu al even van start en zoals traditie het voorschrijft, hebben we allemaal onze goede voornemens. Met het team van Educavia – het Europees Interreg1 project Vlaanderen-Nederland dat de luchtvaart technische sector en opleidingen ondersteunt en promoot – hebben we een eerste goede voornemen al behaald. Op 24 januari organiseerden we ons eerste en geslaagde New Years Event. We blikten terug op ons startjaar en keken vooruit naar de planning voor 2019.”

Lees meer hierover.