Nieuws

Recap Oostendse Compagnie LIVE 25 juni: Circulaire Economie in onze Oostendse haven.

Op 25 juni kwam de Oostendse Havengemeenschap samen in de Panoramazaal van De Grote Post voor een fantastische Oostendse Compagnie. Na een lange periode van online vergaderingen konden we eindelijk weer fysiek afspreken voor een coronaproof event.

We hadden het grote genoegen om enkele keynote speakers te ontvangen om ons mee te nemen in de wereld van circulaire economie. Dhr. Gene Maertens van Top-Mix, Dhr. Kristof Beuren van Renasci, Dhr. Tom Vermeersch van West Recycle, Dhr. Rüdiger Mehlhorn van AIM en om af te sluiten Dhr. Emmanuel Timmermans van Decomwind hebben ons hun missie en visie duidelijk uitgelegd. Dit kon allemaal gebeuren in goed gezelschap van leden en sympathisanten met een heerlijke maaltijd erbij. De sprekers werden ook nog bedankt voor hun inzet met een fles champagne. We hopen nu op dit elan verder te kunnen gaan en opnieuw meer fysieke events te kunnen organiseren. Dank aan allen die aanwezig waren en er een aangename middag van hebben gemaakt.

 

 

Vier augustus volgt alvast een pontoondrink op het terras van de jachtclub waar iedereen kan netwerken met collega’s uit de haven. Meer details volgen binnenkort.